Rapsiõli, jahvatatud rapsiseemned ja veiserasv lehmade söödaratsioonis. 1. Mõju sööda kuivaine, proteiini ja toorkiu lõhustuvusele in sacco

Kärt, O.; Sikk, V. (1996). Rapsiõli, jahvatatud rapsiseemned ja veiserasv lehmade söödaratsioonis. 1. Mõju sööda kuivaine, proteiini ja toorkiu lõhustuvusele in sacco. Agraarteadus, VII (1), 54−65.
ajakirjaartikkel
Kärt, O.; Sikk, V.
  • Eesti
Rapeseed oil, full fat rape seed and tallow in rations of dairy cows. 1. Effect on the dry matter, crude protein and crude fibre degradability in sacco
Agraarteadus
1024-0845
VII
1
1996
5465
Ilmunud
1.3. Eelretsenseeritud teadusartiklid Eesti ja teiste riikide eelretsenseeritavates teadusajakirjades, millel on kohalik toimetuskolleegium, või eelretsenseeritud teadusartiklid Eesti kultuurile olulistes ajakirjades või teadusartiklid ajakirjades Akadeemia, Looming ja Vikerkaar.

Viited terviktekstile

Lisainfo