See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Colloid food additives from red and brown algae of the Baltic Sea: structure and rheology

Vaher, M.;Truus, K.; Menert, A.;Pehk, T. (1999). Colloid food additives from red and brown algae of the Baltic Sea: structure and rheology. Surface and Colloid Science : 1st Nordic-Baltic Meeting, Vilnius, 1999, 21.-25. Aug. : program and abstracts. Vilnius: /.../, 77.
publitseeritud konverentsiettekanne
Vaher, M.;Truus, K.; Menert, A.;Pehk, T.
  • Inglise
Surface and Colloid Science : 1st Nordic-Baltic Meeting, Vilnius, 1999, 21.-25. Aug. : program and abstracts
Vilnius
/.../
1999
77
Ilmunud
5.2. Konverentsiteesid, mis ei kuulu valdkonda 5.1
Teadmata

Viited terviktekstile

Lisainfo