See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Effect of consumption of probiotic kefir comprising Lactobacillus fermentum strain ME-3 on blood indices of healthy volunteers

Hütt, P., Sepp, E.; Truusalu, K.; Kullisaar, T.; Zilmer, K.; Zilmer, M.; Mikelsaar, M. (2014). Effect of consumption of probiotic kefir comprising Lactobacillus fermentum strain ME-3 on blood indices of healthy volunteers. ECCMID - European Congress on Clinical Microbiology and Infectious Diseases; Barcelona, Spain; May 10-13, 2014.
publitseeritud konverentsiettekanne
Hütt, P., Sepp, E.; Truusalu, K.; Kullisaar, T.; Zilmer, K.; Zilmer, M.; Mikelsaar, M.
  • Inglise
ECCMID - European Congress on Clinical Microbiology and Infectious Diseases; Barcelona, Spain; May 10-13, 2014
2014
Ilmunud
5.2. Konverentsiteesid, mis ei kuulu valdkonda 5.1

Lisainfo