Kindlustuslisandi ja kuivaine mõju silo proteiini lõhustuvusele ja biogeensete amiinide sisaldusele

Olt, A.; Kärt, O.; Kaldmäe, H.; Ots, M.; Songisepp, E.; Smidt, I. (2005). Kindlustuslisandi ja kuivaine mõju silo proteiini lõhustuvusele ja biogeensete amiinide sisaldusele. Agraarteadus, XVI (2), 110−123.
ajakirjaartikkel
Olt, A.; Kärt, O.; Kaldmäe, H.; Ots, M.; Songisepp, E.; Smidt, I.
  • Eesti
  • Inglise
The effect of additive and dry matter content on silage protein degradability and biogenic amine content
Agraarteadus
1024-0845
XVI
2
2005
110123
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele

Viited terviktekstile

Lisainfo

punane ristik, silo, protein, lõhustuvus, amiinid
CAB Intern. datab., AGRIS, DOAJ