See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Effect of cooling rates and low crystallization temperatures on morphology of lactose crystals obtained from Ricotta cheese whey

Pisponen, Anna; Pajumägi, Sirje; Mootse, Hannes; Sats, Andres; Poikalainen, Väino; Karus, Avo (2014). Effect of cooling rates and low crystallization temperatures on morphology of lactose crystals obtained from Ricotta cheese whey. Agronomy Research, 12 (3), 787−792.
ajakirjaartikkel
Pisponen, Anna; Pajumägi, Sirje; Mootse, Hannes; Sats, Andres; Poikalainen, Väino; Karus, Avo
  • Inglise
Agronomy Research
1406-894X
12
3
2014
787792
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
SCOPUS

Viited terviktekstile

Lisainfo