See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Ohutu toit

Roasto, M. (2016). Ohutu toit. Konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2016" artiklite kogumik: Terve Loom ja Tervislik Toit, Eesti Maaülikool, Tartu, 03.03.2016-04.03.2016. Publicon OÜ, 90−95.
publitseeritud konverentsiettekanne
Roasto, M.
  • Eesti
Safe food
Konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2016" artiklite kogumik
Terve Loom ja Tervislik Toit, Eesti Maaülikool, Tartu, 03.03.2016-04.03.2016
Publicon OÜ
978-9949-569-20-5
2016
9095
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo

Toidu ohutus, säilimisajad, tööstus, tarbija