Ohutu toit

Roasto, M. (2016). Ohutu toit. Konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2016" artiklite kogumik: Terve Loom ja Tervislik Toit, Eesti Maaülikool, Tartu, 03.03.2016-04.03.2016. Publicon OÜ, 90−95.
publitseeritud konverentsiettekanne
Roasto, M.
  • Eesti
Safe food
Konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2016" artiklite kogumik
Terve Loom ja Tervislik Toit, Eesti Maaülikool, Tartu, 03.03.2016-04.03.2016
Publicon OÜ
978-9949-569-20-5
2016
9095
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo

Toidu ohutus, säilimisajad, tööstus, tarbija