See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

An archaeobotanical approach to investigating food of the Hanseatic period in Estonia

Sillasoo, Ülle; Hiie, Sirje (2007). An archaeobotanical approach to investigating food of the Hanseatic period in Estonia. In: Sabine Karg (Ed.). Medieval Food traditions in Northern Europe (73−96).. Copenhagen: National Museum of Denmark. (Publications from the National Museum : Studies in Archaeology & History; 12).
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Sillasoo, Ülle; Hiie, Sirje
  • Inglise
Medieval Food traditions in Northern Europe
Sabine Karg
Copenhagen
National Museum of Denmark
0909‑9506
87‑7602‑065‑7
Publications from the National Museum : Studies in Archaeology & History
12
2007
7396
Ilmunud
3.2. Artiklid/peatükid lisas mitte loetletud kirjastuste välja antud kogumikes
Teadmata

Viited terviktekstile

Lisainfo