See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Laagerdamisaja mõju lihaveiste liha kvaliteedile

Põldvere, Aarne; Lepasalu, Lembit; Soidla, Riina; Tänavots, Alo; Noorkõiv, Katrin; Külvet, Airi; Kutšmei, Nadežda (2013). Laagerdamisaja mõju lihaveiste liha kvaliteedile. Terve loom ja tervislik toit: Terve loom ja tervislik toit 2013, Tartu, 21.-22. märtsil 2013. Toim. Ülle Jaakma, Merike Henno , Marko Kass, Hanno Jaakson, Mihkel Jalakas, Toomas Orro, Mati Roasto, Kri. Tartu: Eesti Maaülikool, 70−80.
publitseeritud konverentsiettekanne
Põldvere, Aarne; Lepasalu, Lembit; Soidla, Riina; Tänavots, Alo; Noorkõiv, Katrin; Külvet, Airi; Kutšmei, Nadežda
  • Eesti
Effect of legering time to beef quality
Laagerdamisaja mõju lihaveiste liha kvaliteedile
Terve loom ja tervislik toit
Ülle Jaakma, Merike Henno , Marko Kass, Hanno Jaakson, Mihkel Jalakas, Toomas Orro, Mati Roasto, Kri
Terve loom ja tervislik toit 2013, Tartu, 21.-22. märtsil 2013
Tartu
Eesti Maaülikool
9789949484782
2013
7080
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Lisainfo

veiseliha, laagerdumisaeg, pH, elektrijuhtivus, tekstuur, veesiduvus, lõiketugevus, Warner-Bratzler test, värvus