See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Maisisilo fermentatsiooni kvaliteeti mõjutavatest teguritest

Olt, Andres; Tänak, Janar; Kärt, Olav (2018). Maisisilo fermentatsiooni kvaliteeti mõjutavatest teguritest. Konverentsi „Terve loom ja tervislik toit 2018“ artiklite kogumik: Konverents „Terve loom ja tervislik toit 2018“, Tartu, 07.03.2018 - 08.03.2018. Toim. Marko Kass. Tartu: Eesti Maaülikool, 57−64.
publitseeritud konverentsiettekanne
Olt, Andres; Tänak, Janar; Kärt, Olav
  • Eesti
Factors affecting fermentation quality of maize silage
Konverentsi „Terve loom ja tervislik toit 2018“ artiklite kogumik
Marko Kass
Konverents „Terve loom ja tervislik toit 2018“, Tartu, 07.03.2018 - 08.03.2018
Tartu
Eesti Maaülikool
9789949629237
2018
5764
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes

Viited terviktekstile

Seotud asutused

  • Eesti Maaülikool, Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, Söötmisteaduse õppetool

Lisainfo