See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Antibacterial and antioxidative properties of different parts of garden rhubarb, black currant, chokeberry and blue honeysuckle

Raudsepp, Piret; Koskar, Julia; Anton, Dea; Meremäe, Kadrin; Kapp, Karmen; Laurson, Peeter; Bleive, Uko; Kaldmäe, Hedi; Roasto, Mati; Püssa, Tõnu (2018). Antibacterial and antioxidative properties of different parts of garden rhubarb, black currant, chokeberry and blue honeysuckle. Journal of the Science of Food and Agriculture, x−xx.10.1002/jsfa.9429.
ajakirjaartikkel
Raudsepp, Piret; Koskar, Julia; Anton, Dea; Meremäe, Kadrin; Kapp, Karmen; Laurson, Peeter; Bleive, Uko; Kaldmäe, Hedi; Roasto, Mati; Püssa, Tõnu
  • Inglise
Journal of the Science of Food and Agriculture
1097-0010
2018
xxx
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

doi.org/10.1002/jsfa.9429

Seotud asutused

Lisainfo

antibacterial and antioxidative properties, garden rhubarb, black currant, chokeberry, blue honeysuckle