See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Effects of lake sediment on soil chemical composition, dehydrogenase activity and grain yield and quality in organic oats and spring barley succession

L. Edesi, T. Kangor, V. Loide, R. Vettik, I. Tamm, H.J. Kennedy, M. Haljak, Ü. Tamm, T. Võsa, K. Tamm, T. Talve, E. Karron (2020). Effects of lake sediment on soil chemical composition, dehydrogenase activity and grain yield and quality in organic oats and spring barley succession. Agronomy Research, 18 (3), 2022−2032. DOI: 10.15159/AR.20.197.
artikkel ajakirjas
L. Edesi, T. Kangor, V. Loide, R. Vettik, I. Tamm, H.J. Kennedy, M. Haljak, Ü. Tamm, T. Võsa, K. Tamm, T. Talve, E. Karron
  • Inglise
Agronomy Research
1406-894X; 2228-4907
18
3
2020
20222032
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index, Emerging Sources Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
Jah
kuldne
SCOPUS

Viited terviktekstile

doi.org/10.15159/AR.20.197

Seotud asutused

Lisainfo