See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Prevalence and Numbers of Listeria monocytogenes in Various Ready-to-Eat Foods over a 5-Year Period in Estonia

Koskar, Julia; Kramarenko, Toomas; Meremäe, Kadrin; Kuningas, Maiu; Sõgel, Jelena; Mäesaar, Mihkel; Anton, Dea, Lillenberg, Merike; Roasto, Mati (2019). Prevalence and Numbers of Listeria monocytogenes in Various Ready-to-Eat Foods over a 5-Year Period in Estonia. Journal of Food Protection, 82 (4), 597−604.10.4315/0362-028X.JFP-18-383.
ajakirjaartikkel
Koskar, Julia; Kramarenko, Toomas; Meremäe, Kadrin; Kuningas, Maiu; Sõgel, Jelena; Mäesaar, Mihkel; Anton, Dea, Lillenberg, Merike; Roasto, Mati
  • Inglise
Journal of Food Protection
0362-028X
82
4
2019
597604
Ilmunud
1.1. Teadusartiklid, mis on kajastatud Web of Science andmebaasides Science Citation Index Expanded, Social Sciences Citation Index, Arts & Humanities Citation Index ja/või andmebaasis Scopus (v.a. kogumikud)
WOS

Viited terviktekstile

Seotud asutused

Lisainfo

RTE foods; Listeria monocytogenes; prevalence; numbers