See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Glütserooli söötmise mõju piimarasva rasvhappelisele koostisele

Ariko, Tiia; Kass, Marko; Henno, Merike; Ots, Meelis (2016). Glütserooli söötmise mõju piimarasva rasvhappelisele koostisele. Marko Kass (Toim.). Konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2016" artiklite kogumik (45−48). Tartu: Eesti Maaülikool.
kogumikuartikkel/peatükk raamatus/kogumikus
Ariko, Tiia; Kass, Marko; Henno, Merike; Ots, Meelis
  • Eesti
The effect of dietary glycerol on milk fatty acid profile
Konverentsi "Terve loom ja tervislik toit 2016" artiklite kogumik
Marko Kass
Tartu
Eesti Maaülikool
9789949569205
2016
4548
Ilmunud
3.5. Artiklid/ettekanded, mis on avaldatud kohalikes konverentsikogumikes
Teadmata

Viited terviktekstile

Lisainfo