See veebileht kasutab küpsiseid kasutaja sessiooni andmete hoidmiseks. Veebilehe kasutamisega nõustute ETISe kasutustingimustega. Loe rohkem
Olen nõus

Comparative study on anti-oxidant activity of garlic grown in different regions

Vokk, R.; Tedersoo, E.; Lõugas, T.; Valgma, K.; Rosend, J. (2014). Comparative study on anti-oxidant activity of garlic grown in different regions. Agronomy Research, 12 (3), 821−824.
ajakirjaartikkel
Vokk, R.; Tedersoo, E.; Lõugas, T.; Valgma, K.; Rosend, J.
  • Inglise
Antioksüdantide ja bioaktiivsete ühendite aktiivsuse võrdlus erinevate küüslaukude puhul
Agronomy Research
12
3
2014
821824
Ilmunud
1.2. Teadusartiklid teistes rahvusvahelistes teadusajakirjades, millel on registreeritud kood, rahvusvaheline toimetus, rahvusvahelise kolleegiumiga eelretsenseerimine, rahvusvaheline levik ning kättesaadavus ja avatus kaastöödele

Viited terviktekstile

Lisainfo